RESTAURANT OG SERVERING

Bergen Harbour Group tilbyr et stort utvalg restauranter og serveringssteder i Bergen sentrum. Våre kafeer, restauranter, puber og selskapslokaler byr på god mat og drikke.

logo-big

Harbour Cafe

Deilig mat fra alle verdenshjørner 

Harbour Cafe er en internasjonal restaurant og bar med deilig mat fra alle verdenshjørner og fantastisk panoramautsikt over Fisketorget i Bergen sentrum. Harbour Cafe har også uteservering!

tonga

Tonga Bar

Welcome to the jungle!

I tredje etasje over Harbour Cafe ligger Tonga Bar. Med interiør av ekte bambus kan Tonga by på en helt unike sydhavsomgivelser med kanskje byens største utvalg av eksotiske cocktails.

Porto13 – Pizzeria & bar

Byens beste pizza 

Opplev ekte matglede med det beste Italia har å by på; hjemmelaget italiensk pizza og noen nøye utvalgte italienske retter. Hos oss ligger alt til rette for en autentisk italiensk matopplevelse og god stemning i hyggelige omgivelser. Vårt mål er å servere byens beste pizza til deg og dine. Buon appetito!

Scruffy_logo_green_transp

Scruffy Murphy’s

Ekte irsk atmosfære, live musikk og god stemning!

Scruffy Murphy’s har holdt til på Fisketorget siden sommeren 1995, og er den eneste ekte irske puben i Bergen. Nyt en fantastisk god atmosfære hos oss! Vårt konsept Scruffy Live tilbyr live-musikk fra profesjonelle musikere. Vi tilbyr gratis utleie av lokaler ved arrangementer og har plass til både små og store selskaper. I nabolokalet finner du også Scruffy’s Diner som kan friste med ekte irsk pubmat!

Michelsen Uteservering

God mat og drikke, midt i Bergen sentrum!

Michelsen Uteservering ligger idyllisk til på Festplassen, rett ved Lille Lungegårdsvannet i Bergen sentrum. Michelsen Uteservering byr på god mat fra Godt Brød og samt Bergens kanskje beste uteservering!

harbour brygge

Harbour Brygge & Selskapslokaler

God mat og fantastisk utsikt ved byfjorden 

På Harbour Brygge & Selskapslokaler kan du leie selskapslokaler og peke ut ditt neste måltid rett fra fiskekummen. Nyt god mat og fantastisk utsikt ved byfjorden.

Belgio

Bergens første belgiske ølbar 

Belgio er Bergens første belgiske ølbar. Bredden og mangfoldet i belgisk øl har gjort at UNESCO i 2016 plasserte belgisk ølkultur på listen over kulturell verdensarv. Vi har et stort utvalg av de beste belgiske ølene, og kan by på alt fra syrlig, spontangjæret lambic til deilig frisk saison. I baren vår får du servert herlige asiatiske tapas-retter direkte fra kritikerroste Soya Restaurant.

Metz Sportsbar & Nightclub

Sportsbar som tilbyr det beste innen alt av sport

På dagtid kan du nyte en fortreffelig lunsj eller middag i behagelige omgivelser samt benytte deg av vårt gode utvalg av drikke! Nattklubb på kveldstid med Djs som spiller musikken du liker helt tilbake fra the 80s til dags dato!

Soya Restaurant

Autentisk kinesisk mat i Bergen

Soya Restaurant er en moderne asiatisk restaurant som tilbyr autentisk kinesisk mat. Reisevante nordmenn setter større krav til maten som blir tilberedt på restauranter her hjemme. Soya Restaurant er ikke en restaurant som selger fornorsket gatekjøkkenmat i forkledning. Derfor kan du stille større krav til oss enn typiske asiatiske restauranter du kjenner fra Norge. Soya Restaurant står for god kvalitet.

Godt Brød

God smak. God samvittighet

Vår filosofi er god smak og god samvittighet. Et så rent og ærlig produkt som mulig og oppmuntre til bevisste valg gjennom å benytte kun de beste råvarene.

Bergen Harbour Group

Det foretrukne valget

Bergen Harbour Group består av selskaper innen eiendom, hotell, restaurant og servering, spillvirksomhet og investor.

Bergen Harbour Group skal være det foretrukne valget innenfor service, bevertning og overnatting i Bergen. Målgruppen er alle som gjester Bergen, enten man er jobbreisende, fritidsreisende eller lokal – hos oss er alle velkomne.

Vi har fokus på gjestfrihet og den gode kundeopplevelsen, og legger vekt på at gjestene våre skal oppleve oss som imøtekommende og serviceinnstilte. Vi jobber alltid med å bli bedre og å kunne tilby våre gjester et godt tilbud. Vi blir således svært takknemlige for tilbakemeldinger i form av ris og ros.