SPILLVIRKSOMHET

Bergen Coin ble stiftet i 1996 og sysselsetter et stort antall personer.

Bergen Coin

Bergen Coin drifter og eier sammen med OK Bingo 80 bingoer, og leverer software og maskiner til 150 bingoer i Norge, 9 av dem i Bergen. Virksomheten ble stiftet i 1996 og sysselsetter et stort antall personer.

Virksomheten er omfattende både geografisk og økonomisk. Vi er opptatt av å drive etter de til enhver tid gjeldende forskrifter og har 18-års aldersgrense i spillehallene.

Hvert år fordeler OK Bingo/Bergen Coin rundt 40 millioner kroner til frivillige foreninger som f.eks. idrettslag, musikkorps, politiske foreninger og andre barne- og ungdomsforeninger. Vi er stolte av å kunne bidra til økt aktivitet innen foreningslivet på denne måten.

Snakk med oss om å søke støtte til din forening:

Bjørn Hanevik
Owner
Telefon: 908 31 273
E-post: bh@bhgroup.no

Bergen Harbour Group

Det foretrukne valget

Bergen Harbour Group består av selskaper innen eiendom, hotell, restaurant og servering, spillvirksomhet og investor.

Bergen Harbour Group skal være det foretrukne valget innenfor service, bevertning og overnatting i Bergen. Målgruppen er alle som gjester Bergen, enten man er jobbreisende, fritidsreisende eller lokal – hos oss er alle velkomne.

Vi har fokus på gjestfrihet og den gode kundeopplevelsen, og legger vekt på at gjestene våre skal oppleve oss som imøtekommende og serviceinnstilte. Vi jobber alltid med å bli bedre og å kunne tilby våre gjester et godt tilbud. Vi blir således svært takknemlige for tilbakemeldinger i form av ris og ros.